Типовий ремонт ЗРОБЛЕНО

renovation

Типовий ремонт – найпопулярніший вид ремонту серед замовників послуг ЗРОБЛЕНО. Саме типовий ремонт щоденно замовляють молоді власники нерухомості, досвідчені рантьє та сімейні пари. Завітавши до шоуруму ремонтів ЗРОБЛЕНО, клієнти мають повну інформацію та навіть приклади майбутнього ремонту. А для тих, хто ще не встиг завітати до нас ми з радістю розповімо про критерії, складові та ідею типового ремонту ЗРОБЛЕНО.

З досвіду спілкування з замовниками, ми зрозуміли, що кожен абсолютно по різному інтерпретує поняття «типовий ремонт». І якщо ви вважаєте, що це стандартний, однаковий для всіх ремонт у квартирі, тоді читайте далі, адже це абсолютно хибна думка!

Ваше перше знайомство з типовим ремонтом відбудеться саме через калькулятор ремонту ЗРОБЛЕНО. Завдяки якому ви зможете обрати кольори, матеріали стін, підлоги, варіант дизайну кухні та ванної кімнати, а також усі необхідні додаткові опції. У результаті калькулятору ви вже дізнаєтесь точні термін та вартість, за які команда ЗРОБЛЕНО виконає ваш ремонт. Надалі типовий ремонт «оживає» у шоурумі, де ви зможете не лише побачити, а й доторкнутись до майбутнього ремонту. Типовий ремонт може здатися для вас простим, так, саме таку ціль ми ставили у розробці цього проекту!

Кожен етап типового ремонту було детально розроблено дизайнерами, інженерами, проектувальниками та кошторисниками команди за наступними принципами: сучасність, функціональність, якість та доступність.

Сучасність. Ми завжди слідкуємо за останніми трендами дизайну, але для типового ремонту використовуємо лише лаконічні та гармонічні рішення. Комбінування оздоблювальних матеріалів дозволяють створювати неповторні, індивідуальні проекти квартир.

Функціональність. Перевірені часом та досвідом планувальні рішення типового ремонту ЗРОБЛЕНО є запорукою бездоганного ремонту для комфортного життя. Для цього ми включили у його вартість обов’язкову розробку детального технічного проекту – головної мапи ремонту!

Якість. Коли ми говоримо про якість, то маємо на увазі не лише матеріали, але й виконання робіт. Розроблені стандарти якості типового ремонту для наших бригад, двоетапний нагляд за кожним процесом ремонту – це головні інструменти для досягнення результату.

Доступність. Стильно та красиво – це не обов’язково дорого. Сучасні доступні по ціні матеріали, які підібрані професіоналами ЗРОБЛЕНО, дозволяють отримати кошторис від 300 доларів за 1 квадратний метр типового ремонту, включаючи усі чорнові та чистові матеріали і роботи.

Важливо відмітити, що типовий ремонт – це готове рішення, але найбільша творчість чекає на власника квартири. Ми зробимо найскладніше – якісний ремонт. Тепер – вмикайте фантазію та наповнюйте квартиру собою. Обирайте форму люстри, автора картин, творчістю якого захоплюєтесь, стиль, колір та фактуру меблів за власним смаком. Саме за декоративним наповненням ховається душа та характер кожної домівки. Це те, що дозволяє проявити вашу індивідуальність і створити неповторну домашню атмосферу.

Ваша, команда ЗРОБЛЕНО!