Проєкт на сторожі бюджету ремонту

renovation

Якщо будь-якого працівника ЗРОБЛЕНО розбудити вночі і запитати: “Який секрет успішного і якісного ремонту?”. Ми всі, як один, відповімо: “Якісний проєкт! І руки … руки, які будуть робити ваш ремонт “. Про “руки” розповімо наступного разу, а про проєкт поговоримо зараз.

 Технічний проєкт – це повноцінний проєкт вашого майбутнього житла. Оформлений у вигляді креслень, техпроєкт включає в себе повний комплект робочих креслень, необхідних для виконання ремонту. А технічний проєкт ЗРОБЛЕНО – це практично дизайн-проєкт квартири! Вже зараз ми додали в нього нову опцію –  дизайн-рішення для кожного приміщення квартири і 3D план планування. Технічний проєкт від ЗРОБЛЕНО обов’язково включає в себе детальну специфікацію матеріалів і точний бюджет ремонту.

Завдяки проєкту ЗРОБЛЕНО існує як мінімум 5 способів заощадити:

Економія часу

Час – теж гроші, особливо якщо ви живете в орендованій квартирі або ремонтуєте квартиру під здачу і розраховуєте на швидкий прибуток від неї.

Дизайнер ЗРОБЛЕНО працює над розробкою технічного проєкту в середньому 1,5 місяця. Запевняємо, що час, витрачений на розробку проєкту повністю компенсується за період ремонту. Вам не доведеться довго підбирати матеріали – детальна специфікація всіх комплектуючих ремонту буде включена в стандартний пакет технічного проєкту ЗРОБЛЕНО.

Ремонт без переробок

Необхідність переробляти ремонт часто виникає, якщо проєкт неточний або ремонт був виконаний без нього. В результаті, часто виникає проблема недостатньої кількості розеток, недоступність вимикачів або зовсім відсутність ергономіки простору. Якщо Ви будете робити ремонт самостійно або ж наймати фахівців з ремонту, маючи детальний план усіх робіт, ви вбережете себе від необхідності щось змінювати в процесі роботи. Отримуючи в руки пакет технічної документації, ваш виконроб уже знає, який обсяг роботи належить виконати і в якому часовому діапазоні він впорається з поставленим завданням.

Якщо за ремонт береться команда ЗРОБЛЕНО, то ви можете забути про додаткові витрати на переробки. Адже, по-перше, ми несемо зобов’язання перед вами за якість виконаних робіт, по-друге, фіксуємо вартість ремонту в договорі. Це означає, що в разі неякісного виконання роботи, ми усунемо всі недоліки за свій рахунок і компенсуємо за кожен день затримки 500 грн!

Заощадити на матеріалах

Якщо ви коли-небудь робили ремонт самостійно, то у вас, напевно, після ремонту залишалися плитка, ламінат і рулони шпалер? Це зайві витрати на матеріали, які зберігати ніде, а викинути, зазвичай, шкода…

Щоб не переплачувати, потрібні детальні креслення і специфікація – яка кількість матеріалу і де саме буде використовуватися. Наші фахівці розраховують мінімальний запас оздоблювальних матеріалів від 5-15% в залежності від виду матеріалу і способу його укладання.

Вкластися в бюджет

Ми точно знаємо як зробити витрати на ваш ремонт оптимальними! Уже в процесі розробки проєкту ми відмовимо вас робити багаторівневі гіпсові стелі і встановлювати теплу підлогу на балконі! Навіть більше – ми надамо вам максимальні знижки на всі комплектуючі ремонту, щоб результат перевершив всі ваші очікування!

Детальний кошторис, який обов’язково входить в техпроєкт ЗРОБЛЕНО, буде повністю відповідати бюджету на ремонт. Замовники часто вважають, що найдорожчі будматеріали і меблі – найкращі. Але вартість давно не є показником якості. Фахівці ЗРОБЛЕНО підкажуть, на чому можна заощадити, а на чому точно не варто. 

Економія сил і енергії

Ремонт – це процес непростий і тривалий. Щоб уберегти себе від зайвого сивого волосся, нічних кошмарів і, в підсумку, залишитися задоволеним результатом, замовте технічний проєкт ЗРОБЛЕНО.

 А також, тільки технічний проєкт ЗРОБЛЕНО включає в себе 3D план квартири і візуалізації кожного приміщення.

Почніть ремонт вже зараз з технічного проєкту вашого майбутнього ремонту.