Ремонт двокімнатної квартири — індивідуальний підхід та якість

renovation

Розпочинається ремонт двокімнатної квартири з пошуку надійного виконавця, здатного втілити у життя всі побажання та очікування клієнта. Житло такої площі досить популярне серед звичайних сімей, тому існує безліч варіантів перепланувань та дизайнерських рішень, що дозволяє зробити його більш комфортним і затишним для життя. Важливо все детально обміркувати, провести точні розрахунки та підготовчі роботи, щоб запобігти можливим проблемам та зайвим фінансовим витратам. 

Де замовити ремонт двокімнатної квартири під ключ?

 

Запропонує оптимально відповідного виконавця, який зробить ремонтні роботи на високому професійному рівні, компанія «Зроблено». Фахівці компанії постійно вивчають даний ринок, тому добре розуміються на всіх нюансах. Вони не тільки зведуть вас із досвідченими та перевіреними майстрами, а також допоможуть підшукати якісні та недорогі ремонтні матеріали.

Якщо планується ремонт двокімнатної квартири в новобудові, то це буде повний цикл робіт під ключ. Адже забудовники здають таке житло з мінімальним чорновим оздобленням або із повністю голими бетонними стінами, стелями та підлогами. Тому необхідно виконання всіх чорнових робіт, найчастіше з монтажем перегородок, електричних та сантехнічних розводок, вирівнюванням та укладанням підлоги, оформленням стелі та стін. Тільки після цього виконуються завершальні оздоблювальні роботи.

Ремонт двокімнатної квартири в панельному будинку старого типу забудови вимагає повного або часткового демонтажу підлоги, облицювання стін та стелі, демонтажу комунікацій, вікон та дверей з наступною заміною на все нове. Часто здійснюється перепланування з метою зробити житло більш просторим та комфортним для життя. Таких же робіт вимагає ремонт двокімнатної квартири в хрущовці, яка також часто потребує розширення корисної житлової площі.

Скільки коштує ремонт двокімнатної квартири?

 

Для того, щоб оцінити вартість ремонту двокімнатної квартири, необхідно детально все оглянути, оцінити та порахувати. Правильно буде для здійснення розрахунків запросити спеціаліста, який проведе огляд, обговорить деталі із замовником та зродить всі необхідні розміри. Вартість залежить від багатьох факторів:

  • метраж та стан приміщень;
  • складність та об’єм робіт;
  • необхідність перепланування;
  • необхідність заміни комунікацій;
  • наявність нестандартних рішень;
  • вибір матеріалів та інше.

Не варто думати, що бюджетний ремонт двокімнатної квартири відрізнятиметься надійністю та якістю виконаних робіт. Досвідчені та відповідальні майстри запропонують недорогі матеріали відмінної якості та виконають весь спектр робіт на високому професійному рівні. Такий недорогий ремонт двокімнатної квартири буде виглядати естетично та надійно прослужить багато років. 

Основні типи ремонтних робіт

 

  • Косметичний ремонт двокімнатної квартири – порівняно прості та недорогі роботи, на виконання яких професіоналам знадобиться не так багато часу. Якщо стіни, стелі та підлоги у хорошому стані, то буде достатньо їх освіжити та внести дизайнерські зміни в інтер'єр. Наприклад, поміняти обробку стін, зробити натяжну стелю, настелити новий ламінат або лінолеум, замінити двері. Житло набуде нового вигляду та стилю, що зробить проживання в ньому більш затишним та приємним.
  • Капітальний ремонт двокімнатної квартири – складніші роботи, які вимагають значно більших трудових та матеріальних витрат. Це може бути різний об’єм та масштаб робіт, які включають демонтаж всього старого та монтаж нового. Часто робиться перепланування простору, завдяки якому житло стає більш комфортним та просторим. Важливу роль відіграє заміна електрики, опалювальних та сантехнічних комунікацій.

 

Дизайнерські проекти ремонту двокімнатних квартир

 

Професіоналами першочергово виконується дизайн проект ремонту двокімнатної квартири, щоб житло було стильним та максимально комфортним. У ньому передбачаються всі побажання замовника, а також враховуються особливості приміщень. Виконується дизайн-проект за допомогою спеціальних комп'ютерних програм із 3D-візуалізацією, яка дозволяє все побачити та оцінити. Якщо планується дизайнерський ремонт двокімнатної квартири, з переплануванням та повною зміною стилю інтер'єру, 3D-візуалізація просто необхідна.

Найчастіше сучасний ремонт двокімнатної квартири виконується у стилі мінімалізм, у якому основним є максимальний комфорт, простір та простота. Використовуються кілька базових відтінків, прямі лінії, геометричні форми та натуральні текстури. Популярний ремонт двокімнатної квартири в стилі лофт, головною характеристикою якого є комфорт і мінімалізм. Акцент робиться на природному освітленні, наявності грубих фактур у вигляді видимих елементів оздоблення (цегла, бетон, штукатурка).

Компанія «Зроблено» підшукає оптимально відповідного виконавця, який зробить вашу квартиру комфортною, затишною та безпечною, враховуючи ваші побажання, потреби та фінансові можливості.