Ремонт трикімнатної квартири — якісно та естетично

renovation

Довіряти ремонт трикімнатної квартири однозначно слід професіоналам. Адже через більшу кількість кімнат та, відповідно, метражу існує можливість не врахувати важливі деталі. У результаті робота може не виправдати очікувань і, як наслідок, виникнуть великі фінансові витрати. Тому, щоб уникнути розчарувань, потрібно все детально продумати та прорахувати ще до початку виконання робіт. При цьому важливо враховувати як побажання замовника, так і технічні особливості конкретного будинку та квартири.

Компанія «Зроблено» допоможе підшукати спеціалістів для замовлень різної складності та обсягу. Постійне вивчення ремонтного ринку, його попиту та пропозицій дозволяє знаходити кращих виконавців, а також якісні та недорогі матеріали.

 

Ремонт трикімнатної квартири під ключ з індивідуальним підходом

 

Ремонт трикімнатної квартири в новобудові дозволяє створювати індивідуальний та унікальний простір для конкретної родини. Адже у більшості забудовників можна придбати житло з вільним плануванням та чорновим оздобленням. Це дозволяє робити планування житлового простору, так як хочеться, використовувати різні дизайнерські рішення.

Ремонт трикімнатної квартири в панельному будинку передбачатиме перепланування за побажанням замовника, який хоче, щоб його житло було комфортнішим. У такій ситуації потрібно правильно провести демонтаж старих стін і зробити монтаж нових перегородок, згідно з раніше складеним проектом. Також таким способом здійснюється ремонт трикімнатної квартири хрущовки, яку часто хочеться перетворити на більш просторе та зручне житло.

 

Як розраховується вартість ремонту у трикімнатній квартирі?

 

Щоб зрозуміти, скільки коштує ремонт трикімнатної квартири, потрібно провести детальні розрахунки. У них входить вартість не лише послуг з ремонтних робіт, а й матеріалів, сантехніки, побутової техніки, меблів, декору та іншого. Крім цього, бюджет безпосередньо залежить від метражу об'єкта, що ремонтується, його стану і обраного замовником дизайну. Якщо вас цікавить якісний, але бюджетний ремонт трикімнатної квартири, компанія «Зроблено» допоможе в цьому, запропонувавши недорогі будівельні та оздоблювальні матеріали гарної якості.

 

Масштаб та тип ремонтних робіт

 

  • Косметичний ремонт трикімнатної квартири – доступність та оперативність

Подібний варіант підходить, коли потрібно лише трохи освіжити інтер'єр житла. Такі роботи найменш трудомісткі та затратні. Характерне покращення зовнішнього вигляду квартири без зміни внутрішнього простору. Зазвичай це такі роботи: зміна шпалер або перефарбування стін, заміна плінтусів, оновлення стелі та підлоги. Розширені роботи можуть включати: заміну підлогового покриття, шпаклювання стелі та стін, установку та обробку стелі, заміну розеток і вимикачів. Підсумком проведених робіт стає житло з новим дизайном, в іншій гамі кольорів без просторових змін і з колишніми комунальними системами.

  • Капітальний ремонт трикімнатної квартири – багатозадачність та ретельний підхід

Такий процес не буває швидким, адже він складається з цілого циклу робіт, які починаються з підготовки всіх поверхонь (демонтаж, вирівнювання, стяжка) для нанесення декоративного покриття (плитка, ламінат, шпалери тощо). Для капітального ремонту характерне використання дорогих матеріалів. Складатися він може з наступних етапів: демонтажні роботи, повна або часткова зміна різних комунікацій, перепланування, встановлення натяжних або підвісних стель, заміна вікон та дверей, встановлення теплої підлоги, зміна інтер'єру.

 

З чого складається дизайн проект ремонту трикімнатної квартири

 

Для забезпечення якості, надійності та довговічності потрібен проект ремонту трикімнатної квартири. Це свого роду інструкція для ремонтної бригади, яка гарантує клієнту уникнення  можливих помилок. Дизайн-проект — це комплексний пакет документів із плануванням житла, схемами, технічними планами, 3D-візуалізацією, ілюстраціями, підбором необхідних матеріалів та меблювання. Він однозначно необхідний, якщо здійснюється дизайнерський ремонт трикімнатної квартири, щоб детально відобразити та візуалізувати концепцію майбутнього інтер'єру: рішення по відтінкам, композицію, стиль, освітлення.

Якщо вас цікавить якісний сучасний ремонт у трикімнатній квартирі, слід звертатися до досвідчених та перевірених професіоналів. Компанія «Зроблено» вислухає всі ваші побажання та знайде оптимальну команду фахівців, яка правильно спроектує майбутній інтер'єр. Надалі фахівці будуть орієнтуватися на проект, як на план дій. Завдяки такій концепції проведення робіт гарантується висока якість результатів та довговічність ремонту.