Ремонт однокімнатної квартири – доступність та якість

renovation

Ремонт однокімнатної квартири має свої нюанси та особливості. Головна його мета полягає у створенні багатофункціонального простору з невеликої площі, яка найчастіше складається з однієї кімнати, невеликої кухні, поєднаного санвузла та передпокою. Організувати правильно такий маленький простір для комфортного життя, зробити його одночасно функціональним та естетичним не так просто, особливо якщо в ньому проживатиме кілька людей. Адже дуже важливо, щоб кожен член сім'ї почував себе в комфорті та мав свій особистий простір, нехай навіть невеликий.

null

Де замовити ремонт однокімнатної квартири під ключ?

 

Ремонтні роботи в житлі невеликого за площею, особливо яке складається з однієї кімнати, варто довіряти досвідченим професіоналам. Адже такі роботи обов'язково включають в себе зонування приміщення, яке вимагає встановлення додаткових перегородок і при необхідності демонтаж існуючих стін. Компанія "Зроблено" допоможе в цьому, довіривши проект спеціалістам та професійним майстрам, які виконають ремонтні роботи будь-якої складності, враховуючи будівельні норми та всі побажання замовника.

Ремонт однокімнатної квартири в новобудові робиться з нуля, тому що такі будинки майже завжди здаються в експлуатацію із голими стінами. Як правило, виділяється кілька функціональних зон: для відпочинку, роботи, сну, а якщо є діти, то й для гри. Також важливо передбачити гардероб або комору, щоб розмістити одяг, побутові речі та інше.

Ремонт однокімнатної квартири у хрущовці передусім передбачає максимально можливе розширення корисної площі. Також скоріш за все потрібно замінити двері, вікна, сантехніку та інші комунікації. Підлога, стіни та стеля у таких приміщеннях також потребує повного оновлення.

 

Від чого залежить вартість ремонту однокімнатної квартири

 

Зробити ремонт однокімнатної квартири недорого можливо. Але важливо підійти до цього питання серйозно, щоб в результаті не довелося платити двічі. Компанія «Зроблено» постійно досліджує ремонтний ринок, вивчає попити та пропозиції, що дозволяє знаходити кращих майстрів, а також недорогі будівельні та оздоблювальні матеріали гарної якості. 

На ремонт однокімнатної квартири ціни розраховуються індивідуально для кожної ситуації, оскільки вони залежать від багатьох факторів:

  • Стан приміщення до ремонту;
  • Вибір та розробка дизайну;
  • Повна чи часткова заміна інженерних комунікацій;
  • Якість будівельних та оздоблювальних матеріалів;
  • Терміни виконання робіт.

 

Бюджетний ремонт однокімнатної квартири буде стильним та надійним, якщо довірити його досвідченим та перевіреним професіоналам. Вони запропонують оптимальний варіант дизайну, підберуть недорогі та якісні матеріали, враховуючи побажання та фінансові можливості замовника.

 

Типи ремонту однокімнатної квартири

 

Косметичний ремонт однокімнатної квартири робиться в тих ситуаціях, коли просто потрібно оновити та освіжити житло, надати йому більш презентабельного вигляду або змінити його стиль. Цей варіант порівняно недорогий та здійснюється досить швидко. Як правило, він включає оновлення покриття стін, стелі та підлоги. Не проводяться перепланування, демонтажні та монтажні роботи.

Капітальний ремонт однокімнатної квартири - процес складніший та більш трудомісткий, що вимагає великих фінансових витрат. Його проводять, коли необхідно робити повну заміну комунікацій, сантехніки, електрики, дверей та вікон. Обов'язково здійснюються демонтажні, монтажні та оздоблювальні роботи. Всі деталі продумуються та прораховуються до дрібниць, щоб у результаті житло було комфортабельним, функціональним та естетичним.

null

Стильний ремонт однокімнатної квартири на будь-який смак

 

Багатьом цікавий дизайнерський ремонт однокімнатної квартири, який має на увазі повне перепланування, кардинальні зміни та створення індивідуального стилю. У таких ситуаціях обов'язково розробляється дизайн-проект інтер'єру з його 3D-візуалізацією. Це найбільш дорогі роботи, результат яких задовольняє індивідуальні смаки та побажання замовника.

Найбільш популярним та функціональний сучасний ремонт однокімнатної квартири у стилі лофт чи мінімалізм.

Ремонт у стилі лофт в однокімнатній квартирі характеризується відсутністю зайвих стін та перегородок, мінімальною кількістю меблів. Максимально вільний простір, по можливості, високі стелі, простота та практичність форм, упор на природному освітленні. Це натуральність матеріалів, незакінчене та недбале оздоблення, можлива наявність видимих будівельних елементів (цегляна кладка, бетон, штукатурка та інше).

Ремонт однокімнатної квартири в стилі мінімалізм характеризується простотою, зручністю та функціональністю, а також мінімальним меблюванням. Це наявність геометричних форм, прямих ліній та поєднання двох базових відтінків. Застосування натуральних матеріалів: дерево, камінь, тканини, шкіра та інше. Часто робиться акцент на грубій фактурі та наявність будівельних елементів у вигляді цегли, штукатурки, бетону.