Інтер'єр у стилі Hygge

renovation

Якщо ви вже власник типового ремонту від ЗРОБЛЕНО, то знаєте напевне про те, як легко, завдяки порадам наших дизайнерів, змінювати домашній інтер’єр.
Тож ловіть поради, як створити атмосферу затишку цієї осені у вашому домі.

Листопад на календарі змушує нас більше часу проводити вдома… Якщо ви не завзятий домосід, то дизайнери ЗРОБЛЕНО радять вам втілити Hygge (Хьюге) у власній квартирі.

Датчани обожнюють гарний дизайн. Клімат, який з жовтня по березень позбавляє жителів Данії природного світла, наштовхнув їх на те, щоб перенести якомога більше комфорту до будинків, які з часом і стали святинею Hygge.

Філософія Hygge – це наповнення повсякденного життя приємними дрібницями та релаксом.

Простота та функціональність Hygge дозволяє створити скандинавський затишок у власній домівці, не витрачаючи при цьому великих коштів. Важливі інгредієнти рецепту: м’яка ковдра, пухнасті подушки та делікатне освітлення. Також варто надихнутися любов’ю датських жителів до аксесуарів, виготовлених з натуральних матеріалів - плетених кошиків, металевих ваз або шкіряних килимків.

Світло - як елемент інтер’єру Hygge
Свічки є невід’ємною частиною Hygge. Ідеальне світло – це період, коли сонце стоїть низько над горизонтом. Тоді світло стає особливо теплим та м’яким. Таке природнє явище можна спостерігати за одну годину до сходу і заходу сонця. Чудовою альтернативою є світло від свічки. Для цього рекомендуємо створити окремі островки зі свічок у кімнаті.
Підсвічники стануть гарним доповненням до стилю Hygge. Навіть в той час, коли свічки не будуть поломеніти, підсвічники й наділі створюватимуть приємну атмосферу.
В організації електричного освітлення квартири слід використовувати кілька світлових точок та назавжди забути про світильники у центрі стелі. В якості головного освітлення ми пропонуємо використовувати світильники з дерев'яними, металевими чи паперовими елементами. Їх необхідно розміщувати саме в тому місці, яке потрібно підсвітити – над обіднім столом, диваном чи кріслом. Чудовим джерелом додаткового світла стануть настінні, настільні світильники або торшери. Такі елементи прекрасно доповнюють концепцію скандинавського дизайну, створюючи цілісний образ Hygge.

Текстиль та аксесуари Hygge
М'які та приємні на дотик тканини – це незамінний момент релаксу. Вірні приятелі затишку - подушки та ковдри, які можна покласти на диван чи улюблене крісло. Змінюйте наволочки подушок під пори року або ж за власними колористичними побажаннями.

При декоруванні домівки також варто використовувати речі, які навіюють приємну ностальгію та асоціюються з радістю. Можливо, це буде стара ваза, яку колись вам подарували, а ви сховали її у шафі, бо вона здалась вам дивною. Таку річ варто помістити на видному місці, і посмішка вам гарантована при кожному погляді на неї. Розмістивши фото ваших близьких ви неодмінно відчуєте сімейну єдність та підтримку. Надихаючі фрази, графічно розміщені в інтер’єрі, нагадуватимуть про важливі життєві цінності.

Завдяки такому типу аксесуарів у просторі пануватиме доброзичлива та щаслива атмосфера. І не забувайте про справжню близькість з рідними та друзями, адже найчастіше ми переживаємо Hyggelig (момент Hygge) з людьми, поруч із якими можемо бути собою…

Ваші дизайнери ЗРОБЛЕНО!