Бризер

renovation

Монтаж бризерів або компактної приточної вентиляції активно нарощує популярність серед клієнтів ЗРОБЛЕНО.

Давайте прицільно роздивимось що таке боизер та для чого він.

Кондиціонування приміщення підтримує бажану температуру повітря, але не вирішує головної задачі - надходження свіжого повітря. Основна функція бризеру - нагнітання та фільтрація свіжого повітря з вулиці.

З практики ремонтів ми вже давно визначили, що використання сучасних склопакетів ізолює приміщення від зовнішнього середовища. А запропонована забудовниками система пасивної вентиляції приміщень часто не вирішує задачу. Тому, недостатня вентиляція житлових приміщень та несприятлива екологічна ситуація в більшості районах Києва змушують власників квартир 

встановлювати бризери.

Використання бризеру вирішує декілька задач:

  • Забезпечує приплив очищеного повітря з вулиці
  • Підігріває повітря до необхідної температури
  • Захищає від вуличного шуму та пилу
  • Захищає від протягів

Сучасні бризери працюють з низьким рівнем шуму та електроспоживання.

Команда ЗРОБЛЕНО особливо рекомендує встановлювати бризери в спальних кімнатах (на інших кімнатах можна зекономити).

Також, великим плюсом бризера є постачання свіжого повітря в квартиру під час довгої відсутності власників. Встановлення бризеру - чудовий варіант для квартир на нижніх поверхах, на вікнах яких встановлені датчики охоронної сигналізації.

Спеціалісти компанії ЗРОБЛЕНО рекомендують передбачити можливість монтажу бризера ще на етапі розробки технічного проекту квартири. Це зовсім не складно. Для цього потрібно передбачити окремий вивід розетки на висоті установки на фасадній стіні квартири.