Лоджія - корисна площа

renovation

Якщо Ви плануєте використовувати нову квартиру для зберігання коробок, консервації та велосипеду, то ні в якому випадку не кажіть про це дизайнерам ЗРОБЛЕНО! Вони 100% вас відмовлять!

Лоджія – це місце з якого починається революція у житті вашої квартири…

Варіантів облаштування лоджії багато, але ми розкажемо саме про ті, які команда ЗРОБЛЕНО реалізувала власноруч.

Почнемо з постулата: лоджія – це не балкон. Лоджія – це продовження кухни або кімнати, відокремлене стіною та віконною конструкцією. Тому знесення лоджії не є порушенням конструктиву будинку та не потребує узаконення перепланування.

Найбільш популярний запит від наших клієнтів – це організація робочого місця на лоджії. Це дійсно гарна ідея, перевірена роками. Робоче місце на лоджії – практично власний кабінет, в якому ви зможете усамітнитися від домашньої метушні. Простір лоджії дуже зручно трансформується під робочий куток і навіть не один. Тут важливо продумати достатню кількість приладів освітлення та розеток. А далі – діло техніки для дизайнерів ЗРОБЛЕНО – вони можуть усе (ну, окрім полички для консервації – ви пам’ятаєте!).

Для невеликих квартир ми рекомендуємо використовувати лоджію для збільшення кімнати, зробивши цю зону функціональною. Або, навпаки, пустити в хід фантазію та поставити ліжко, де кожного вечора засинати з виглядом на місто, або зручний диван – створивши простір для читання і посиденьок, а може навіть гамак та пальму?! Чому б і ні! Наша філософія – якісна реалізація ваших сміливих мрій!

Ще про сміливість та мрії…Лоджія, розташована на кухні, може бути самою кухнею! Ця ідея завжди викликає захват у наших клієнтів! Особливо, коли ми демонструємо реалізацію та розкриваємо плюси, серед яких:

Збільшення площі кухні

Можливість створити новий простір – обідню зону та зал
Збільшення інсоляції квартири. Зазвичай площа засклення лоджії більша, ніж інших вікон квартири, що дозволяє зробити простір кухні світлим та легким
“Новий погляд на світ”. Ви лише уявіть як робите свої звичні справи на кухні та любуєтесь виглядом з вікна!
Для реалізації такої ідеї дизайнери ЗРОБЛЕНО створять технічний проект, в якому з точністю будуть розраховані перенесення мокрої точки, битової каналізації. Можливо, вам буде запропоновано встановити додаткову улавлюючу вентиляцію.

Тепер матчастина!

Тут важливо відмітити, що зовнішня стіна лоджії зазвичай тонша, ніж фасадна. Це повязано із тим, що лоджія виконує функцію повітряної подушки між кімнатою та вулицею. І переоблаштування лоджії передбачає трудомісткий та витратний процес, але це того варте, особливо, якщо за ремонт береться ЗРОБЛЕНО! Для того, щоб новий простір став теплим, ми обов’язково виконуємо:

Заміну віконних конструкцій або встановлення додаткових камер (якщо віконний профіль на лоджії п’ятикамерний)
Грунтування усіх шпарин та пустот
Гідроізоляцію рулонною пароізоляцією
Утеплення стін та стелі пінеплексом та фольгованим ізолоном
Нанесення слою фінальної пароізоляції
Монтаж теплої підлоги по всій площі “колишньої” лоджії. Тепла підлога дозволяє зробити приміщення теплим в той момент, коли ви цього забажаєте, незалежно від сезону опалення.
Ви вже готові до змін?

Тоді ми чекаємо на Вас у шоурумі ЗРОБЛЕНО на Сікорського, 1!