Скільки коштують послуги ЗРОБЛЕНО

renovation

Користуючись калькулятором ремонту ЗРОБЛЕНО – ви за лічені хвилини дізнаєтесь бюджет вашого ремонту! Але «чи входить сюди послуги ЗРОБЛЕНО та скільки вони коштують?» – питання, що виникає найчастіше у користувачів сайту zrobleno.ua. Відповідь – звичайно входять! А про вартість послуг – трохи поспіль!

Алгоритм роботи команди ЗРОБЛЕНО побудований на принципах поетапного виконання вашого замовлення – від обробки заявки з сайту до фінальної фотосесії квартири з готовим ремонтом та щасливими вами. В цьому «до» зашиті процеси, які лишаються невидимими для клієнтів компанії:

–       консультація в шоурумі ЗРОБЛЕНО

–       обмір та оцінка технічних особливостей об’єкту майбутнього ремонту

–       створення декількох варіантів планувального рішення

–       розробка дизайн проекту чи одразу технічного проекту

–       підбір перевірених матеріалів ремонту

–       надання оптових цін та максимальних знижок на комплектуючі ремонту

–       складання детального кошторису

–       виконання ремонту (тема окремої статті)

–       технічний нагляд кожного етапу ремонту

–       підготовка квартири до передачі ключів

–       гарантія, страхування….та відповідальність за кожен сантиметр виконаної роботи

Ми виконуємо обов’язки – терміни ремонту, оговорену вартість, якість, гарантії і в тому числі штрафи на користь наших замовників.

Це регламентований бізнес-процес, в якому кожен виконавець знає та чітко виконує свій функціонал. Для нас ремонт – це процес, який регулярно проходить через моніторинг, оптимізацію та розвиток.

Повертаючись до вартості опцій, які пропонує клієнтам сервіс ЗРОБЛЕНО, то ми з самого початку взяли курс на відвертість. Окремим рядком кошторису, який є невід’ємною частиною договору, ви побачите «послуги компанії» у розмірі 15% від вартості вашого ремонту. Замовляючи ремонт від ЗРОБЛЕНО наші клієнти отримують оптові ціни на чорнові та чистові матеріали з максимальною знижкою від 15% до 35%. Що дозволяє «окупити» витрати на менеджмент вашого ремонту, а також обрати комплектуючі ремонту більш високого рівня!

Комісія ЗРОБЛЕНО – це не тільки вартість роботи команди професіоналів над вашим ремонтом, але й гарантія якісного результату, ваше раціональне розпорядження бюджетом та власним часом, комфорт та впевненість у тому, що ви зробили правильний вибір!