Перевірка квартири

renovation

З того моменту як ви вийшли з відділу продажів та відсвяткували інвестицію вашої мрії, пройшло чимало часу. Втомившись від очікувань, ви нарешті чуєте знайомий голос у слухавці – менеджера компанії-Забудовника, який радісно сповіщає вам про видачу ключів від квартири!

Для того, щоб вступити у законне володіння нерухомістю вам необхідно буде підписати Акт приймання-передачі квартири. Ставлячи підпис на Акті, ви погоджуєтесь з тим, що отримали від Забудовника квартиру, яка повністю відповідає тій комплектації та специфікації, які зазначені у Інвестиційному Договорі, а також не маєте претензій до якості робіт та матеріалів.

Звичайно, було б чудово, якби кожен Забудовник виконував свою роботу на 100% якісно, але наш досвід показує, що недоліки в роботі будівельників завжди є.  Зафіксувати та вимагати виправити їх можливо як раз у момент підписання Акту приймання-передачі.

Виконуючи ремонти в новобудовах та складаючи десятки кошторисів щоденно, ми відповідально заявляємо, що на усунення дефектів первинної нерухомості витрачається до 5% бюджету ремонту. На власному досвіді ми переконалися, що кожен етап ремонту має бути проконтрольовано службою технічного нагляду, адже від якості попереднього етапу залежить наступний етап та весь результат в цілому!

Саме тому перевірка квартири – це важливий процес з якого починається майбутній комфорт! Особливо необхідно відмітити, що Інвестор не завжди може виявити недоліки поки не почне експлуатувати квартиру чи приміщення!

Лише досвідчений фахівець може встановити приховані дефекти та оцінити стан нерухомості. Тому пропонуємо нову послугу від компанії ЗРОБЛЕНО – перевірку квартири інженером технічного нагляду!

Інженер за допомогою візуальної та інструментальної перевірки визначить рівень підлоги та стін, справність інженерних систем, енергоефективність вашої квартири, якість будівельних матеріалів, відповідність об’єкту нерухомості до специфікації Договору. В результаті технічного аудиту буде складено детальний звіт з фотофіксацією виявлених невідповідностей державним будівельним нормам.

Звіт про перевірку квартири ЗРОБЛЕНО надасть вам можливість аргументовано вимагати від Забудовника усунути існуючі дефекти, що зменшить ваші витрати на майбутній ремонт!

Вартість перевірки складає 1 900 гривень. Час виконання перевірки від 2-х до 4-х годин. Звіт результатів перевірки буде надіслано вам протягом 5-ти робочих днів.

Рекомендуємо вам скористатися послугою перевірки квартири перед купівлею або підписанням Акту приймання-передачі квартири!

Ваша команда ЗРОБЛЕНО!