Планувальне рішення

renovation

Правильне планувальне рішення – основа зручної експлуатації квартири чи офісу, а також запорука успішного проекту. На планувальному рішенні будується увесь подальший ремонт приміщення. Адже саме з нього і починається розробка технічного проекту ремонту.

По суті планувальне рішення – це план приміщення з розташуванням кухонної зони, меблів, сантехнічних приладів та техніки. Цей етап проектування краще довірити спеціалістам, адже маючи величезний досвід роботи, ми можемо швидко, а головне, якісно розробити план з урахуванням усіх стандартів комфорту та практичного використання площі приміщення. 

Дизайнери ЗРОБЛЕНО розроблять для вас два варіанти планування протягом 5-7 робочих днів. В результаті ви отримаєте спланований простір з окремими функціональними зонами та розташуванням меблів. Ми врахуємо ергономіку приміщення та допоможемо створити продуманий інтер’єр вашого комфортного життя.

Усе, що вам необхідно зробити – завантажити планування в форматі JPEG або PDF на zrobleno.com.ua/layout-solution/, а далі справа за дизайнерами ЗРОБЛЕНО.

Ваша команда ЗРОБЛЕНО!