Ремонт. На чому економити не варто

renovation

Якщо ви вирішили зробити ремонт, знайте, що можливість скоротити витрати завжди є! Важливо розуміння того, що виконання ремонту із застосуванням дешевих матеріалів і некомпетентних фахівців – гарантія того, що вам доведеться переробляти ремонт. І така “економія” перетвориться в ще більші витрати.

Отже пункт №1 в нашому чарті “на чому не можна економити” це – будівельна бригада! Чому?

Тому, що найдешевший варіант – зробити ремонт самостійно! Але тільки за умови, що у вас є досвід і час! У разі відсутності хоч однієї з цих складових у вас залишається один варіант: найняти профільну компанію по виконанню ремонтів.

 №2 Технічний проект

Розробка якісного проекту ремонту, ми не втомимося повторювати – це і є той самий головний спосіб економії на ремонті! Почніть роботу над техпроектом з планувального рішення! Продумане планувальне рішення – основа успішного ремонту і комфортного проживання!

В цьому ми допоможемо вам! Все, що вам потрібно зробити – відправити ваше планування та отримати готовий результат через 5 днів!

 №3 Вікна та інженерні системи

Це в першу чергу економія на постійних платежах за комунальні послуги! Над якістю вікон, систем електропостачання, газопостачання, каналізації, водопостачання, опалення та вентиляції потрібно задуматися ще перед початком ремонту, адже роботи по їх заміні виконуються в числі перших.

В цьому ми готові вам допомогти ще на стадії отримання ключів у Забудовника!

Досвідчений технічний фахівець компанії ЗРОБЛЕНО зможе встановити всі існуючі проблеми з вікнами і інженерними системами під час перевірки квартири! Насправді, цей список можна продовжувати ще довго, адже кожен етап і елемент ремонту дуже важливий! Але якщо ви хочете зробити ремонт за розумний бюджет, забувши про всі клопоти, то вам потрібно дочитати цей текст до кінця!

Ми точно знаємо як зробити витрати на ваш ремонт оптимальними! Ми відмовимо вас робити багаторівневі гіпсові стелі та встановлювати теплу підлогу на балконі! Навіть більше – ми надамо вам максимальні знижки на всі комплектуючі ремонту, щоб результат перевершив всі ваші очікування! А також:

  • Фіксуємо терміни і вартість ремонту в договорі
  • Виконуємо ремонт тільки згідно технічного проекту
  • Працюємо з перевіреними матеріалами
  • Даємо гарантію на роботи і матеріали протягом 12-ти місяців
  • Страхуємо свою професійну діяльність на 1 000 000 грн перед кожним клієнтом
  • Працюємо за єдиним затвердженим стандартом якості
  • Здійснюємо двоетапний нагляд за кожним процесом ремонту

Саме тому процес виконання ремонту ЗРОБЛЕНО виглядає дуже просто, тому що все складне ми беремо на себе!

Вже їдете ?!

Вам каву або чай ?!

Ваша команда ЗРОБЛЕНО!