Технічний проект must have для ремонту!

renovation

Для початку теорія.

 

Технічний проект - це перелік усіх інженерних рішень ремонту. До нього входять план обміру - габарити усіх приміщень, розміри пройомів дверей та вікон, у тому числі перепади рівня підлоги та стелі. Якщо в квартирі передбачається перепланування, то обов'язкові монтажний та демонтажний плани. Жоден технічний проект ЗРОБЛЕНО не обходиться без планів розміщення сантехнічних та електроприладів, кондиціонерів, розеток, вимикачів та елементів опалення. В технічному проекті чітко вказані місця та спосіб монтажу сантехнічних, електричних та слаботочних магістралей з точкою прив'язки до чистового рівня підлоги та стін. А план розташування меблів, з якого і починається розробка техпроекту дизайнерами ЗРОБЛЕНО, дозволяє передбачити ергономіку кожної кімнати та квартири в цілому.

 

Технічний проект - це єдина карта ремонту в якій заздалегідь передбачені усі нюанси експлуатації квартири.

 

Грамотно розроблений технічний проект дозволяє спеціалістам ЗРОБЛЕНО чітко оприділити об'єм виконуваних робіт та розрахувати кількість необхідного будівельного матеріалу.

Та найголовніше - максимально точно вказати термін та вартість ремонту вашої квартири, які завжди фіксуються в договорі з ТОВ «ЗРОБЛЕНО».